Bed & Breakfast
Hazegrietje
Weg langs het Hazegrietje 21A
6821 JZ ARNHEM

(e) contact@hazegrietje.nl
(t) +31 (0) 26 - 3634549

Door de unieke ligging van de Weg langs het Hazegrietje in Arnhem kunt u genieten van het beste wat deze Gelderse hoofdstad te bieden heeft. Arnhem staat bekend als modestad met haar Internationaal bekende Modebiennale, cultuurstad met Hogeschool voor de kunsten, thuisbasis voor het Scapino ballet en Gelders orkest, diverse musea en is de bakermat van evenementen als het unieke World living statues.

Het Gelredrome stadion in Arnhem zuid is niet slechts de thuisbasis van voetbalclub Vitesse, maar biedt ook een aantrekkelijk podium voor veel artiesten uit zowel binnen- als buitenland. Marco Borsato, Anouk, Rihanna en Sting hebben hier onvergetelijke concerten gegeven in een uitverkocht stadion. De symphonica in Rosso concerten vinden hier ook traditioneel plaats. Vanuit B&B Hazegrietje is er een gemakkelijke busverbinding die u naar de pendelbussen van het Gelredome brengt in 6 minuten.

Het grootste Nationale park van Nederland de Hoge Veluwe, strekt zich uit tot de grens van Arnhem en is zeer populair bij fietsers. Zowel voor eendags- als meerdaagse fietstochten zijn veel routemogelijkheden.
Mocht u deze sportieve inspanning willen afwisselen met een museumbezoek, dan is het Kroller Mollermuseum met de grootste van Gogh collectie van harte aan te bevelen. Liever een avontuurlijke reis door de jungle of een diepzeereis over de boden van de oceaan? Dan is een bezoek aan Burgers Zoo een bijzondere ervaring. Sluit uw meerdaags verblijf af met een bezoek aan het Openluchtmuseum en u heeft kunt terugkijken op een onvergetelijke vakantie in eigen land.

Culinair gezien biedt Arnhem een aantrekkelijk scala aan mogelijkheden. Van sterrenniveau tot charmante eetcafe's, de Arnhemse horeca is uitstekend vertegenwoordigd. Voor suggesties kunt u terecht bij uw gastheer en gastvrouw.