Bed & Breakfast
Hazegrietje
Weg langs het Hazegrietje 21A
6821 JZ ARNHEM

(e) contact@hazegrietje.nl
(t) +31 (0) 26 - 3634549

Short Stay  appartementen en B&B Hazegrietje is gelegen op een van de mooiste plekjes van Arnhem, verscholen tussen de parken Klarenbeek en Sonsbeek.

In de zeer gewilde woonwijk Hazegrietje zijn twee in 2017 volledig gerenoveerde comfortabele short stay appartementengerealiseerd alsook een  B&B kamer met ensuite badkamer.
 
Gelegen tussen de stadsparken Klarenbeek en Sonsbeek, met uitstekende verbinding met A12 en A50,  openbaar vervoersvoorzieningen nagenoeg voor de deur en parkeergelegenheid op eigen terrein. Het centrum van Arnhem is op loopafstand.
 
De appartementen zijn gesitueerd in een in Rietveldstijl gebouwde vrijstaande villa, modern en stijlvol ingericht en van alle gemakken voorzien.
 
B&B Hazegrietje is een unieke uitvalsbasis om de Veluwe te verkennen, te wandelen, te fietsen of het Kroller Muller museum te bezoeken.
 
De short stay appartementen worden geleverd met schoonmaak, linnenwissel, kabel, internet en parkeerplaats en zijn door de  flexibele huurtermijnen en uitgebreide service een uitstekend  alternatief voor een langdurig hotelverblijf